Ingen rättvisa

Här är den :D bilden gör inte rättvisa av färgen på klockan, här ser den röd ut men den är typ mörk rosa eller cerise eller vad de nu är :) men men jag gillart <3


Nöjd

Uuh jag är så nöjd med denna lilla present till mig :D


Måndag

De är måndag igen, helgen gick snabbt som vanligt, hade en mysig helg, fredagsmys på fredag och så va vi i stan hela dan nästan i lördags :) söndag drog jag till kungens kurva med mamma :) hmm är på jobbet just nu och slutar 2 ska hem och städa!


Film

Åh vilken mysig dag jag haft i stan med älskling, Janne och Kim :) vi gick runt och tittade mest på halloween saker, vet att alla firar denna helg men vi ska fira nästa helg :) vi ser verkligen fram emot det nu när man köpt kuliga saker oså :D är hemma nu iaf och ligger på soffan och kollar nya pirates of the caribbean :)


Mario kart

Spelar Mario kart med Eve :) vi har tittat på idol och nu är de lång paus så vi spelar ;)


Hej

Åh så skönt de va att komma hem tidigt idag. Sov middag också och de va riktigt skönt! Hoppas jag orkar va uppe längre än vanligt haha :) nu sitter jag på bussen ner till centrum för att möta Eve, hon ska komma till oss som sagt på fredagsmys :) ha en fortsatt trevlig kväll pusshei


God morgon typ..

Jadu är super trött. Vaknade halv 5 och så drog jag till bussen 5, tog första tåget och väntar nu i Huddinge på bussen i en halv timme, kuligt. Jag gör ju de alltid när jag öppnar men just idag är det extra jobbigt för jag är så trött skulle kunna sova lite men fy så luffigt haha! Aja idag slutar jag klockan 1 iaf så ska hem och softa, Evelina ska komma över på lite fredagsmys :D Hunden Rune kommer också :)


Myspys

Hej! Idag efter jobbet drog jag och Marika till Tumba C och tittade lite och handlade hihi :) imorgon öppnar jag så måste gå och lägga mig tidigt ikväll :)


Onsdag

Hejs svejs! Ligger på soffan med älsk och Ozzy, vi tittar på Rosa bandet galan. Idag hade vi APT, så de blev en sen dag idag med, men de gjorde inget. Jag och Koffe va i affären efter jobbet, vi köpte mat oså så klart, men köpte även två halloween blommor hihi :D fiiina va!? Sen har jag tidigare köpt två blockljus och dom där japanska lyktorna som hänger på väggen fick vi av Koffes mormor ;D


Hemma nu

Kom hem för ett tag sen, vi hade fld möte på jobbet, de va kuligt :) åh strax är det dags för sängen, va skööönt :D blä måste upp tidigt imorgon för skulle vilja duscha imorgon.. Aaw våran lilla Ozzy


God morgon

Är så trött nu, har sovit så bra och skulle kunna sova ännu mer, men tyvärr jobbet kallar :p men de är skönt att man sovit bra för idag blir en lång dag .. Kollar just nu på Vakna med the voice.


Long time ago

Ligger på soffan med babe, så skönt att måndagen är över snart. Sov bara ca 3,5 timme .. Imorgon är det en lång dag men de ska bli kul med föräldrar möte :) igår va jag hos syrran med mamma, sen drog vi till Ica maxi. Bilden är från igår.


RSS 2.0