det va en gång.

Det va en gång fyra tjejer som va bästisar, dom gick i samma klass och hade gjort det sen dom började skolan alltså 6års verksamhet. Dom hade dock inte varit bästisar just dom fyra alla dom åren men dom blev super nära i årskurs 8-9.
Varje dag efter skolan och alla helger hängde dom hemma hos varandra men mesta dels ute, och denna plats heter Östra storvreten. Platser dom och många andra som dom va med satt på va bland annat rinken, opalen och kiinahuusi. Fanns även en period då de hängdes mycket i en skog precis där nära. Anledningen varför dom va där så mycket va att dom hängde med ett killgäng som rökte på och säkrast va väl i skogen. Dom här killarna hade dom känt ett bra tag och dom hade såna roliga stunder tillsammans. Vi 4 va så nära kompisar och vi skulle alltid vara det, vi skulle alltid ha såhär kul tillsammans och dela massa minnen tillsammans.
Det hände massa annat under dessa år och det fanns andra kompisar med även.
Men de är bara dom 4 som förstod hur kul och hur underbart det va den tiden.
Det va en kväll då alla 4 satt vid stupvägen, där fanns tre bänkar och dom kallades dom tre bänkarna, där satt dom ofta men just denna dag pratade dom om alla deras år tillsammans och sedan lovade dom varandra att de ALLTID SKULLE VARA DOM 4, ALDRIG SKULLE DOM DISSA VARANDRA! Alla vart så glada och dom trodde på varandras ord så klart. Efter det hände det MASSA saker som jag tyvärr inte orkar skriva eftersom det verkligen va mycket..
Idag kan jag säga att det bara är två av dom som hållt sitt löfte.
Två av dom är Jag och min underbara vän Elise <3


Tyvärr så kommer jag aldrig förstå hur man kan slänga ett vänskap i väggen sådär. Jag är så sårad och ledsen över det för vi va så bra vänner och just jag och en tjej som hade varit bästisar sen vi va små, just idag vill inte denna tjej vara i samma rum som jag och jag har aldrig ens fått ett svar varför?!


Tackar alla mina vänner som jag har nu, ni är underbara <3

Ziperall

Tja, ligger på soffan med min ziperall, kollar på Adam live. Idag åt vi lasagne åh så gott de va!! Lite senare ska vi äta pannkakor med drottningsylt ;D

ÅHH

HEej heej, ligger på golvet i vardagsrummet med ett par kuddar och min laptop xD
Koffe tog en bild xD okej där har jag glass i käften hahah väldigt fin bild...
Vi har bärt ner våra soffor till källaren föööööööör imorgon kommer vår nya soffa :D
så ser den ut , åh längtar längtar :D

Hej hej

Hej de va ett tag sen.
Ligger i sängen och tittar runt lite.
bläddrade lite på ellos.se och såg dessa, asså jag tycker dom är riktigt fula haha men säkert bra för någon som inte vill tralla runt i träningskor men ändå träna rumpan och låren haha
och dessa urgulliga iPhone ziperalls xD
ska lätt köpa en sån ju! xD

RSS 2.0