monday

Tjena!  Kom hem för ett tag sen, va och simmade själv i 30min, det är ju inte så jättekul att simma själv så blev bara 30min, precis när jag kommit hem börjar det regna, vilken tur jag hade. Älskar regn (bara man inte ska iväg på nå fest eller nå då man fixat sig osv xD )
Tänkte ba lägga upp ett par bilder som vi tog när Ante fyllde år, det va ett bra tag sen, den helgen då Koffe va i Berlin. Men dom kom upp nu så lägger upp ett par galna..
pussheei

dagens

Hahah killarna hade kul ;D

still sick

Japp japp, sjukt att inte va på jobbet, tråkigt att det är sista dagen imorgon och jag måste stanna hemma för mår fortfarande inte bra.
Igår fick jag ju ont i halsen igen, trodde att jag skulle vakna hes men det gjorde jag inte som tur va, men fick hosta, det känns bra ibland men sen så gör de så jävla ont när man nyser. Fast det värsta är faktiskt huvudvärken och täppt näsa, fast då tar jag alltid nässpray, jag kan inte va med täpt näsa blääh.
men huvudvärken är kvar, tar ipren och det hjälper några timmar men sen gör det ont igen. Nu är jag trött och har huvudvärk , väntar bara på att Koffe spelat klart , han lovade att trycka på min handflata. Tycker det är oerhört skönt och det hjälper mot huvudvärk hihi
Ska fortsätta titta på Futurama nu. pusshei

är sjuk..

Fan vet inte om det va otur att jag blev sjuk just denna vecka eller om det va tur att jag blev sjuk i måndags..
förstår ni vad jag menar? haha
alltså om det va otur att jag blev sjuk denna vecka (bröllop på lördag) eller om det va tur att jag blev sjuk i måndags istället för typ idag.. då hade jag garanterat varit sjuk på lördag, nu blev jag ju sjuk i måndags så man brukar bli frisk på några dagar typ :)
Känns ba tråkigt att jag tror att håller på och tappar rösten, vi får se imorgon.
Idag drog jag till stan med mamma, va tvungen!  Ville kolla efter en väska som jag så gärna ville ha till lördan (har velat ha den innan med) men den fanns inte kvar.
Jag ska köpa den direkt när den kommer in på lager igen!
Jag hittade iaf en väska på Glitter :)
Nu tror jag att jag köpt allt jag behöver till lördan :)
hihi de ska bli så spännande, va ju på mitt första bröllop i April men det va ju Jehovas vittne bröllop så det va ju ändå annorlunda, så detta blir egentligen mitt första kristna eller hur man ska säga ;D
Klänning: Det köpte Koffe till mig typ i våras tror jag.
Skor: Hade svårt att bestämma om det skulle bli högklackat eller ballerina, men kom fram till att det blir ett par ballerinas för min klänning är ju lång så man ser typ ändå inte mina skor, så hellre bekväma då, dom köpte jag nån vecka sen, svarta silkes typ med rosett :)
Hår: håret visste jag att jag ville göra vågigt, frågade syrran om jag kunde låna hennes vågtång, men idag så köpte jag ändå en egen till mig så jag slipper låna :)
Smink: alltså jag kan inte sminka mig så värst snyggt tråkigt nog :( blir nog som vanligt och lipgloss ofc. Naglar hör inte riktigt till denna kategori, men det gör inget. Jag har köpt lösnaglar.
Accesoarer: jag ska ha några ringar och armband och små örhängen, och väskan blir en liten svart, den som jag köpte från Glitter idag :)
Tror de va de :)

RSS 2.0