Nej de blev inge blonderingen, orkade inte, ska vänta tills mamma kan göra de, typ i helgen :)) hmm vi ska typ sova nu haha.. Såhär ser handen ut. Den känns absolut inte helt normal och gör ont om man nuddar såret oså värker handen lite då och då, så är även toppen på fingret wierd fortfarande. Får se vad jag ska göra ..


Bleka

Undra om man ska blondera utväxten ikväll, vore skönt :)


Fått

Vi fick dessa två äggkoppar från Koffes mamma, dom är från indiska och dom är ju så söta för att dom liknar iittalas skålar :))


Blä

Näe mår inte alls bra just nu. Känns som att en förkylning är på G, mycket sånt på jobbet faktiskt men jag brukar inte drabbas ( knock on wood) menmen drog ner till centrum för att träffa mamma, myys, men började må super dåligt usch åt en banan och drack havredryck men de hjälpte inte illamåendet, får se hur de blir resten av dagen är nojig..


Hur söta är inte dom här!?

Prick och Fläck! So cute! Vi läste en bok på jobbet som hette Prick och Fläck tandtrollar, vi vuxna garvade som bara den för bilderna va bara för underbara hahha åh xD blev helt förälskad, Marika sa att Sara är Prick och jag är Fläck höhö xD

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1414711/images/2012/pic_190690970.jpg" class="image">


Varning

Varnar dom känsliga! Asså de är ju inte såå äckligt men man måste ju varna för det finns super känsliga människor .. Iaf så tog dom bort stygnet idag och såhär ser det ut :) och på andra sidan :)


Spenderat lite cash

Joo vi har spenderat typ en tusing på mat idag men vi fick hem massor , skönt :) sen tidigare efter jobbet så drog jag in till Ur & Penn i Huddinge för att kolla på klockor, köpte denna för bara 200kr eftersom dom har 50% rea på många saker :D sen köpte jag armbandet från glitter :))


Niice

Väldigt skön dag på jobbet nästan lite för skön xD aja ska snart dra ner till affären för att handla med bejb :))


Fucking awesome

Fy satan va nice de va igår !! :D både far East movement och LMFAO rockade! De klart att jag diggade LMFAO mer ;) åh kommer aldrig glömma den där kvällen :) de fanns två barer där inne och vi gick upp till balkongerna för där va de inte så mkt folk så vi drack godheter vid baren och sen flyttade vi oss närmare när dom väl börja spela, på bilderna och videorna ser det ut som att vi är väldigt långt ifrån gör cp kameran gör så haha men vi såg allt väldigt bra :D wooop fucking amazing!! Redfoo va så söt för han pratade lite svenska, slicka fitta och sug min kuk, kunde han säga haha och han kunde räkna på svenska och många andra meningar :)) han har nämligen bott i Sverige för 20 år sen, han berätta att det va här han startade allt :)


Tonight!

Äntligen kom vi in efter typ en timmes väntan ute, just nu sitter vi och dricker bira på baren här och dom spelar LMFAO uft haha, uppdaterar mer sen :)


<3

Min bejbii <3 (gammal bild)


Fredag

Väldigt soft dag på jobbet :) sitter hos mamma såg en bok med roligt namn haha på tal om big Bang Theory xD vi ska strax dra till Janika för Milos födelsedags fika :)


Gul&blå

Hej tänkte ba uppdatera om min hand att den känns bättre men öm fortfarande så klart och lite blåmärken på ovansidan, är lite rädd för att ta bort stygnen nästa vecka, vet inte om dom har öppet på helgen för de ska tas bort nu i slutet av veckan men hinner inte imorgon, och vill ändå inte för tänk ifall dom ser att det behövs opereras och lägger en tid typ på lördag då jag ska dra och kolla på LMFAO, aldrig att jag skulle missa det så fixar det efter de;)


God morgon

Öppnar idag så är uppe såhär tidigt :) åh va skönt att jag fixade min outfit för idag igår så jag slipper rota i garderoben nu liksom, super nice ju :p ska upp från sängen nu och kolla lite tv .


<3

Min man mitt liv, åh vad jag älskar honom! De klart att jag älskar honom även utan blommor och romantiska saker men man kan ju inte låta bli att känna stor glädje och kärlek när han gör nåt romantiskt :D iaf så va vi nere i centrum och handlade lite vi köpte vanilj hjärtan :)) när vi kommer hem så ser jag bukett blommor och en nalle och choklad på diskbänken, blev sååå glad :D vi lagade mat och åt sen tillsammans, vi fick även en liten present av Koffes föräldrar, blev superglad av dom med, såå söta :D nu ligger jag och softar i soffan och dricker champis ;)


Gott

Sedär de är alla hjärtans dag idag :) jag jobbar sent men jag och bebo ska fira med middag och nån god bakelse ;) men nu är jag påväg till jobbet, köpte Ramlösa mmmm den här smaken va god!


Sova

Dags att sova nu, har lekt med kameran och tagit bilder på Ozzy xD och ja juste fyllde i mina läppar precis, snyggt va ;)


Måndag kväll

Gah känner mig lite rastlös, vi ska kolla på 2 & 1/2 men sen senare :) haha visst är man rastlös när man tar fula bilder på sig själv xD


Tjaba tjena hallå

Buuu!! Känns typ som att man vart ledig idag eftersom jag va hemma vid 3 :) iaf har inte gjort mycket mest legat på soffan men asså har haft lite ont i magen :(


Promenad

Gick en promenad tidigare med mamma :) de va riktigt skönt för det va så skönt väder , nu har jag legat på soffan ett tag och tänkte ta ett bad :)


Söndag

Precis stigit upp från sängen, vi ska äta lite frukost/lunch och kolla på Harry Potter :) sen efter det blir det städning och en promenad :)


Mina

Mina fina killar <3 nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på The Big Bang Theory :)


Jadu

Hmm gillar nog Ulrich och David :)


mello

De va riktigt mysigt hos mamma :)
vi åt korvsoppa som jag även fick med hem muums :D
Nu är vi hemma och ska strax kolla på Melodifestivalen hihi :))
De blir nog lite vin till det, Koffe ska iaf dricka annars kan han inte kolla på det sa han höhö

Tja

Vi är påväg till mamma som ska ha födelsedagsfika :) Tänkte visa hur såret ser ut , tog bort den gamla gasbindan och satt på en ny och tvättade rent :) tyckte de va så intressant hur han hade sytt, va ingen tråd över såret liksom haha


Ouch

Jaa de gör ju ont.. Men nu börjar det göra ont på ett annat sätt.. Den håller väl på och läker. Iaf idag är det fredag och vi ska äta lasagne sen lite godis och kolla på Harry Potter :)


Looki loooki

Så ser de ut i vårt vardagsrum just nu och köpte två blommor till köket :) skönt att all julpynt är borta, ja asså dom har ju varit borta ett bra tag nu, men hade lite svårt att ta bort för de va så mysigt men nu fan vill jag ha vår/sommar!!! :) ska köpa lite somriga färger till hemmet sen ;)


Ööh

Jag skulle ju inte till SÖS idag, dom hade gjort ett fel.. Tyckte de va skumt när jag fick hem brevet för jag hade ju varit där i lördags och hon sa att det såg bra ut och att jag skulle höra av mig om jag kände att det blev värre.. Aja ringde dit igår och frågade men näe dom sa att jag skulle komma, men nu när jag kom dit så sa dom att dom försökt få tag på mig och säga liksom att jag inte behöver komma men de funkade inte så bra de så aja nu är jag påväg till jobbet då, tur att jag jobbar sent så jag hinner jobba :)


Wooop

Go morron! Sitter här och softar , såg att jag fått hem skalen jag beställde :D


Tvättstuga

Hejs! Vi ska snart till tvättstugan :) imorgon ska jag till SÖS igen kolla handen oså :) så ser den ut nu


Gosh

Huh ska strax dra mot jobbet.. Måste springa in på Apoteket innan och köpa ny gasbinda .. Plåstret sitter inte på så länge, jobbigt.. Huh tog ett par värktabletter imorse.. Blev jätte skum typ.. Lite vimsig.. Aja men de blir nog bättre snart :)


Godnatt

Önskar godnatt från mig xD


Bytte

Bytte bort gasbindan, den hade blivit lite snuskig tyckte jag.. Satte på plåster på såren och sen vårat bandage som vi har hemma och märker nu att den inte är så bra för den sitter ju åt, alltså inte så att blodet inte flödar utan känns så stelt och så ska de ju va när man har bandage men den är nog inte så bra för min hand, ska iaf dra och köpa en ny binda imorgon innan jobbet :) får se om jag har bandaget under natten eller om jag tar bort den ..


Mums

Hej! Har legat här i soffan och skrivit in några gamla goa recept och ett par nya som vi aldrig provat men som låter supergoda! Fixade denna bok igår, hittade den hos mamma, de va min Eminem bok där jag hade massa bilder på han hahha.. Rev bort dom sidorna och limade på texten xD funkar iaf ;))


Färga håret

Håller på och blonderar nu :) mamma visade en fin present som hon hade fått av en jobb kollega, marimekko mugg :) superfin tyckte jag :)


On the road again

Drog till kungens kurva med mamma idag, vi kollade på elgiganten, köpte en toast och sen gick vi in på Rusta :) nu ska jag hem till henne för att färga min utväxt och klippa lite toppar :)


Mello

Mello med Koffe, Miranda, Ante, Kim och Janne :)


No operation! Än iaf

Jaa kirurg specialisten tyckte inte att det behövdes operera just nu iaf, hon sa om domnaden blir värre så måste jag tillbaka då blir de nog operation.. Men nu känns de skönt och hoppas de blir bättre :)


Galet

Skulle göra guacamole så skulle jag ta bort kärnan med kniven så slant den och åkte genom handflatan .. Paniiiik!! Joni kom snabbt och hämtade oss och vi åkte till akuten.. Aa iaf orkar inte skriva hela händelsen nu men fick penicilin och några stygn oså ska jag till Södersjukhuset imorgon till handkirurgen och kolla om de behövs operera eller nåt annat, hoppas på de bästa !


Kaoz

Imorse när jag hade tvättat håret och sen spytt och ringt jobbet så satte jag håret i en bulle och har haft de sen dess så detta är resultatet, blir sådär fult när de är blött och torkat iuh xD satte upp de i en slarvig knut och ska nu sova , godnatt


..

Ligger i sängen med min laptop, Koffe sitter fortfarande och spelar, han har gjort det sen han kom hem, visst det är okej men börjar bli tråkigt efter 2 timmar.. haha,, han pratar med sina kompisar samtidigt men jag hör ju bara vad han säger och det låter wierd att han sitter och skriker och skrattar för sig själv, har lust att filma eller spela in hahha fuuult.. aja snart ska jag borsta tänderna och sova typ. pusshei

Tja

Ska inte rabbla upp hur jag mår oså , när man är magsjuk eller nåt så händer det inte så trevliga saker. Men kan iaf säga att jag inte spytt sen imorse och har kunnat äta mat, magen den bubblar på.. Aja inge mer med det pusshei


Tråk

Ja de finns inte så mycket att göra när man ligger hemma.. Förutom att kolla på denna håriga sak bredvid mig.. XD


Bläääää

Nemen urk säger jag bara! Har nu tydligen åkt på magsjuka.. Har inte hunnit äta nåt men de kom upp nåt, sen drack jag ett glas berocca, de kom också upp lite efter så då ringde jag till jobbet och sa att jag stannar hemma. Hade ont i magen igår när jag gick och la mig och det bubblade, så de började väl där.. Usch, hann tvätta håret fan va onödigt gaah.. Aja får se hur detta blir hoppas bara att de inte är kvar till helgen, känner också ba stackars Koffe hoppas han inte drabbas :(


RSS 2.0